Wednesday, November 27, 2013

Υ.Π.Α.: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ; ΠΟΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ;

Αποκαλυπτική η συνάντηση του Σαββάτου στην Αλεξάνδρεια,
για την σοβαρότητα με την οποία διαχειρίζονται οι υποθέσεις του Νόμου.

Ήταν αποκαλυπτική η συνάντηση του Σαββάτου στην Αλεξάνδρεια μεταξύ του Νομάρχη των βουλευτών του Νομού και του Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορlας (Υ.Π.Α.) για την επιδιωκόμενη αναβάθμιση του μικρού στρατιωτικού αεροδρομίου (και) σε πολιτικό ή σε εμπορευματικό σταθμό.


Αποκάλυψε αυτό, για το οποίο, απόταν έγινε "σημαία", τόσο του Νομάρχη όσο και του βουλευτή η "Η" επιφυλασσόταν, έχοντας την λογική, ότι δεν είναι δυνατόν όταν αναβαθμίζεται με 200 και πλεον δισεκατομμύρια το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στην Θεσ/νικη, για να εξυπηρετήσει σε συνδυασμό με την Εγνατία Οδό και τις καθέτους της, όλη την Βόρεια Ελλάδα, να υπάρχουν περιθώρια για την δημιουργία κι ενός ακόμη αεροδρομίου σχεδόν σε απόσταση αναπνοής.

Ο κ. Σ.λοιπόν ενώπιον του Νομάρχη, των βουλευτών και των εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ δήλωσε, το Σάββατο, ανενημέρωτος κατ' αρχήν επί του θέματος, έκανε γνωστό ότι στα σχέδια της ΥΠΑ δεν περιλαμβάνεται έργο αναβάθμισης του στρατιωτικού αεροδρομίου Αλεξάνδρειας, τέτοιες προτάσεις έχουν γίνει και από άλλους νομούς της Μακεδονίας και εν τέλει άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι με την αναβάθμιση του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εν εξελίξει, αυτά τα αιτήματα αντιμετωπίζονται ως αιτήματα πολυτελείας.

No comments:

Post a Comment